İnfüze Zeytinyağı Çözümleri
İnfüze Edilmiş Zeytinyağı Ürün Grubu
Zeytinyağı, Akdeniz havzasında yaşayan insanlar tarafından yüzyıllardır, gıda üretiminde kullanılmaktadır. Lezzeti dolayısı ile kullanıldığı mutfak kültürlerine şekil veren zeytinyağı, yağ asitleri kompozisyonunun belirlenmesi ile değeri anlaşılmıştır. Mutfak kültürü geliştikçe zeytinyağı da lezzetlendirilerek kullanılmaya başlanmıştır. İnfüze edilerek değişik lezzetlerle tüketilmeye başlayan zeytinyağı özellikle İtalyan mutfağında önemli yer tutmuştur. Makarna, salata ve özellikle pizzada kullanımı kültürün bir parçası haline gelmiştir.
DS FOODS
olarak Türkiye’nin değerli zeytinyağlarını yöresel veya dünya mutfaklarında tercih edilen baharatlar ile infüze ettik. Birlikte tüketildiği gıda ürünlerine ekstra lezzet kazandırma özelliği ile farklı ambalaj çözümleri ile uygulama özelikleri ortaya koyduk.
İnfüze zeytinyağı ürünlerin uygulama alanları:
• Makarna
• Pizza
• Salata
Ürün tasarımında tüketicinin lezzet ve temel tat tercihleri göz önünde bulunarak müşteriye özel çözümler sunmaktayız. Bu sayede her işletmenin kendi tat profili ortaya çıkmaktadır ve bu tat tüm dünyada kendine özel olmaktadır.